De ziua mea, dăruiesc bucurie oamenilor cu dizAbilităţi de la Handicope , împreună cu voi !

 

Cristina Serdan Asociația Handicope

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragii mei prieteni reali şi virtuali , anul acesta am hotărât să împart bucuria aniversării mele cu voi toţi şi să îmi dăruiesc ziua de naştere unei cauze tare dragi mie.

De ce oamenilor cu dizAbilităţi de la Handicope ? Pentru că apreciez lupta acestora de a trăi frumos într-o lume care e departe în a le oferi drepturi egale , accesibilitate sau acceptare.  

În loc de flori şi cadouri pentru mine, vă rog să donaţi costul acestora , către această cauză minunată .

Vă mulţumesc.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Înfiinţată în 2013, de persoane cu dizabilităţi motorii , Asociaţia Handicope transformă această luptă personală într-un efort comun de a depăşi barierele şi stigma pentru a trăi, împreună, într-o comunitate, care este, în mod real, a tuturor !

SUSŢIN PROIECTUL

Vă mulțumim !

Handicope este visul unui grup de tineri cu dizAbilități motorii de a-i ''molipsi'' și pe alții ca ei să iasă din umbra bolii lor , să îndrăznească mai mult , să aibă curaj și să lupte pentru a fi fericiți.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Cristina Serdan : Asociația Handicope
De ziua mea, dăruiesc bucurie oamenilor cu dizAbilităţi de la Handicope , împreună cu voi !